All for Joomla All for Webmasters

O vlasnici obrta

Moje ime je Melita Primorac, imam 38 godina i majka sam dvoje djece u dobi od 13 i 7 godina. Rođena sam u Osijeku, gdje sam završila osnovnu i srednju ekonomsku školu, te Pravni fakultet, po zanimanju sam upravni pravnik.

Više od 15 godina bila sam u radnom odnosu u različitim financijskim institucijama, ali istovremeno sam razvijala hobi slikarstva, volontiranje s djecom s posebnim potrebama te zajedno sa svojom djecom sudjelovala na različitim kreativnim radionicama.

2014. godine sam sa suprugom u trgovini dječjih igračaka i opreme u poslovanju bila angažirana kroz promotivne programe, radionice, izložbe i slično te kroz to višegodišnje iskustvo dobila i poslovnu inicijativu i želju nastaviti slične sadržaje te se dalje usavršiti i prekvalificirati u cilju otvaranja obrta dadilje.

Potrebna stručno-teorijska znanja o osnovnim psihosocijalnim vještinama djece različite dobi stekla sam na Pučkom otvorenom učilištu Poetika kroz program osposobljavanja za odgajateljicu dadilju.

Praktični dio nastave odradila sam u obiteljskom obrtu „TANI-NANI“ u Osijeku pod mentorstvom gospođe Tanje Ižaković, koja ima višegodišnje stručno iskustvo u radu s djecom i u vođenju različitih edukatvnih projekata kroz programe europske unije.

S vašom djecom u obiteljskom obrtu za čuvanje djece - Sunce,  igrat će se i učiti teta Ivana Jelaš, rođena 1991. godine, odgojiteljica i magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, također i Montessori pedagog. Vodit će Montessori radionice u skladu s načelima i standardima austrijskog krovnog udruženja Montessori-Ȍsterreich, a u suradnji s institutom iz Zagreba.

Zadnje aktivnosti

Organizacija rođendana
11 Mar
Organizacija rođendana
  • Date: 11 Mar, 2019
  • Time: 17:00 - 19:00
  • Location: Psunjska 109, Čepin
*MONTESSORI RADIONICE* ❤
26 Jan
*MONTESSORI RADIONICE* ❤
  • Date: 26 Jan, 2019
  • Time: 18:00 - 18:00
  • Location: Sunce Čepin

"Tri stvari su nam ostale od raja: zvijezde u noći, cvijeće po danu i dječje oči."
- Dante Alighieri.

Newsletter

Želite li primati najnovije informacije o našim aktivnostima? Prijavite se na naš Newsletter.